Om oss

Vi på OfficeInsights har ett brinnande intresse för arbetsmiljöfrågor med särskilt fokus på kontor & arbetssätt och vi strävar efter att nå ut med kunskap som ökar välbefinnandet och produktiviteten på arbetsplatser genom möten.

Vid en förändring av arbetssätt behöver vi först skapa bra förutsättningar för arbete med en kontorslayout, digital arbetsplats och ledarskap som stöttar medarbetarna i deras arbete, men vi behöver också ha en plan införandet och bevarandet av det nya arbetssättet. Våra aktiviteter syftar till att sprida tankar, idéer och kunskap om hur ni kan leda denna förändring och fortsätta utveckla er arbetsmiljö.

Nätverka nära dig 

Vi tar våra aktiviteter till orter nära dig så att du kan kan utveckla ett lokalt nätverk med andra professionella som du kan träffa, utbyta tankar och diskutera med samt få stöd av i ditt arbete.

Löpande

Vi arrangerar kontinuerlig aktiviteter runt om i landet för att ge dig möjligheten att hålla dig uppdaterad om den senaste kunskapen och trenderna.

Relevanta och inspirerande talare

För oss står kunskapen i centrum och vi bjuder med stor omsorg in kunniga, engagerade och duktiga talare till våra aktiviteter.

Öppna och företagsspecifika

Vi besitter en stor kunskap om kontor, arbetsmiljö och arbetsätt och har ett brett nätverk inom området. Förutom våra öppna tillställningar som vi anordnar löpande, arrangerar vi även företagsspecifika rundvandringar, workshops, föreläsningar och konferenser.